Wspieraj

Jednorazowa darowizna

Nawet niewielka wpłata pomaga nam realizować naszą misję. Dziękujemy za Twoje wsparcie i zaufanie! Wpłaty możesz dokonać korzystając z poniższych danych.

Fundacja HerStory
ul. Legnicka 65, Wrocław 54-205

SWIFT/BIC
WBKPPLPP

NUMER KONTA

KRS

NIP

Przelew Online
30 40 50 60 70 80 90 100

Kwota wsparcia: 30,00 PLN

Lub wpisz własną kwotę

Stałe wpłaty

Chcesz i możesz zrobić więcej? Stałe wpłaty są dla nas niezwykle cenne – pozwalają budować stabilizację i możliwości, by planować na przyszłość oraz podnosić jakość i zasięg naszych działań. Ustaw kwotę która Ci odpowiada, będzie automatycznie wysyłana na nasze konto raz w miesiącu. Możesz też ustawić stały przelew w swoim banku z naszym numerem konta do wpłat. Sprawdź też naszą ofertę członkostwa w społeczności HerStory – konkretne korzyści za konkretne kwoty!

* Ta opcja jest jeszcze niedostępna, ale chcemy dać ci możliwość takiego wsparcia naszej misji. Zostaw nam swojego maila byśmy mogli dać ci znać gdy tylko stałe wpłaty będą dostępne.

Sfinansuj konkretne działanie

Skontaktuj się z nami po cennik i szczegóły, jeśli chcesz wesprzeć osoby o mniejszych szansach i sprezentować komuś dostęp do naszej oferty edukacyjnej i wzmacniającej!

+ warsztat/WenDo/SZTAMA dla jednej osoby

+ warsztat/WenDo/SZTAMA dla grupy osób nieletnich lub dorosłych

+ warsztat antywypaleniowy

+ konsultacja psychologiczna

+ konsultacja antywypaleniowa

+ wsparcie konkretnej szkoły

Spadek

Uwzględnienie nas w testamencie może być jednym ze sposobów na wsparcie naszej organizacji. Jeśli chcesz by Twoje wartości przetrwały, możesz to zrobić dokładając się do trwałej zmiany na lepsze świata, który zostawiasz za sobą. Środki, które ulokujesz w naszych działaniach, będą pracować na tę zmianę i dzięki temu, przyszłe pokolenia będą żyły w rzeczywistości, w której wszystkie osoby mogą być uznane w swojej różnorodności.

Skontaktuj się z nami i wspólnie zastanowimy się, które z naszych działań i projektów są Ci bliskie. W testamencie możesz:

+ przekazać nam dowolną kwotę pieniężną lub nieruchomość

+ powołać Fundację Herstory do spadku wspólnie z innymi osobami, którym chcesz przekazać swój majątek

+ uczynić Fundację Herstory jedyną spadkobierczynią

Czy masz inny pomysł jak wesprzeć Fundację?

Nawiąż kontakt by wspólnie omówić jak ty bądź twoja organizacja może wesprzeć naszą misję.